Design

Încercăm să-i dăm o formă viitorului prin design, îmbunătățind experiențele reale și digitale de zi cu zi.

Servicii

Web Design

Începând cu mijlocul anilor 90, website-ul devine cartea de vizită digitală a unei companii. Împreună cu prezența pe una sau mai sau mai multe rețele sociale, brandurile capătă un „pașaport” universal în vederea extinderii business-urilor la nivel global.

Cu tot mai multă competiție în mediul digital, un website funcțional, rapid și intuitiv este esențial pentru orice brand care vrea să rămână relevant și să crească.

Fie că este vorba despre un site de prezentare, un magazin online sau o platformă online complexă, vă putem ajuta să vă atingeți scopurile digitale, creându-vă o prezență online puternică.

Strategie

Planificând, incercăm să rezolvăm problemele înainte să apară. Vom analiza funcționalitățile de bază ale website-ului și vom crea un prototip funcțional.

• Studiu de piață
• Analiza competiției
• Arhitectura site-ului

Dezvoltare

În timpul procesului de dezvoltare, o să definitivăm structura și designul site-ului, de la un prototip inițial la versiunea finală, cu elemente vizuale bine definite.

• Prototipare
• Design vizual
• Creare de content
• Construire

Lansare

Înainte de lansare, ne vom asigura că platforma finală este una robustă, intuitivă utilizatorilor,  înlăturând orice iregularități în utilizare.

• Testare
• Optimizare
• Moderare

Servicii

Logo

Vectorizat / Print-ready / Iconic

Logo-ul este primul element de branding pe care îl observă un client în interacțiunea acestuia cu un business și, categoric, cel mai important.

De aceea, vrem să fim siguri că vei avea parte de o primă impresie care să îți valorifice esența și valorile brandului tău.

Acesta va apărea pe fiecare pagină, postare și element grafic al firmei tale, așa că trebuie să fie versatil, simplu și memorabil.

Servicii

3D

Randări / Animații / VFX

Conținutul 3D începe să prindă tot mai multă popularitate printre formele de promovare online, dintr-un motiv foarte bun: spre deosebire de conținutul tradițional, cel 3D oferă o experiență mult mai interactivă și captivantă.

Avem experiență în crearea de elemente 3D, de la randări arhitecturale foto-realiste la efecte speciale avansate, pentru a scoate în evidență particularitățile firmelor cu care am lucrat.

Alte servicii

Pentru că vrem să vă oferim o soluție completă.

Shooting-uri studio

Fotografii 360

Design de produse / ambalaje

Iconografie

PR online

Strategii de business

Scouting de clienți

Email marketing