Politică de confidențialitate

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătura cu serviciile noastre prin site-ul www.markxagency.com .

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe www.markxagency.com/politica-de-confidentialitate versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei pagini.

Cine suntem și cum ne puteți contacta?

Dacă aveți întrebări despre protecția datelor, vreți să vă exercitați drepturile sau preferințele privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să vă adresați la adresa de mail support@markxagency.com. 

Când prelucrăm date cu caracter personal?

  • Când deveniți clientul nostru.
  • Când interacționați cu noi pe o platformă de social media.
  • Când ne contactați în orice fel prin formulare, plângeri, etc.
  • Când vă abonați la newsletter-ul nostru
  • Când realizați orice sondaj trimis de noi
  • Când participați la orice giveaway realizat de noi sau părți terțe
  • Când creați o rezervare la un eveniment organizat de noi

Datele cu caracter personal le colectăm direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Puteți solicita oricând să vă trimitem un document cu toate datele dvs pe care le am colectat.

Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

Dacă ne oferiți acord direct, putem colecta informații personale despre dvs, precum:

  • Nume, data nașterii, email și număr de telefon
  • Numele de utilizator pe orice platformă de social media pe care alegeți să interacționați cu noi

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de „Regulamentul general privind protecția datelor” în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Cum utilizăm datele dumneavoastră?

Utilizăm datele dumneavoastră numai în conformitate cu respectivele prevederi legale aplicabile și cu prezentele indicații privind protecția datelor, pentru a vă putea oferi serviciile cerute de dumneavoastră. Prelucrările datelor dumneavoastră care depășesc acest cadru sunt efectuate de către noi numai cu acordul dumneavoastră sau vom utiliza datele numai sub formă pseudonimizată sau anonimizată.

În cazul în care societatea noastră dorește să prelucreze datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri, decât cele arătate mai sus, veți fi informat solicitându-vă în mod expres consimțământul pentru noul scop de prelucrare. Nicio dată cu caracter personal nu va fi prelucrată în alte scopuri, decât după obținerea consimțământului.

Ce drepturi aveți?

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita ștergerea accesului la datele dumneavoastră, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. Puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
adresă: b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.  

Politică de utilizare cookie-uri

Cookie-ul este un fișier text de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează site-ul www.markxagency.com .

Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile noastre pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor. Aceste fișiere în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet.

De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

Ce fel de cookie-uri folosim?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

  • Cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului
  • Cookie-uri de analiză – Google Analytics, Google Ads, Google Tag manager, Facebook Pixel

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz.

Dacă nu doriți instalarea acestora pe dispozitivul dumneavoastră puteți seta browser-ul pentru a bloca cookie-urile.